Onze missie:
Wij van 360-virtualtour.nl leggen onze focus op de wensen van de ondernemer. Onze prioriteit is het optimaliseren van jouw online aanwezigheid. Wij vergroten jouw online zichtbaarheid en zorgen voor meer internetverkeer met een interactieve ervaring van 360° fotografie.

Respect
Wij respecteren uw wensen en ideeën over elk project die wij maken i.o.m met u. Wij willen dat u als klant 100% tevreden bent met de uitkomst.

Transparantie
Als betrouwbaar bedrijf zetten wij in op de kwaliteit van ons eindresultaat. Transparantie naar de klant toe is een belangrijke factor om snel te kunnen werken.

Integriteit
Integriteit is ook zeer belangrijk om een goede relatie op te kunnen bouwen met de klant. We werken samen met de mooiste organisaties in Nederland en in het buitenland!

Onze prijs
Door de opkomst van nieuwe technologieën en beter software kunnen wij ver onder de prijs van onze competitie zitten. Wij beschikken over in-huis beeldbewerkers, fotografen en programmeurs.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen! Neem dan nu contact met ons op!

Wat is Google Street view Trusted?
Dit zijn professionals fotografen gecertificeerd door Google om kleine en grote bedrijven mee te helpen om hun bedrijf online vindbaar te maken. Google Street view voor ondernemers maakt het mogelijk voor potentiële nieuwe klanten jou snel te vinden. Als Google Street view gecertificeerde fotografen garanderen wij een hoge afbeelding kwaliteit van minimaal 18 Megapixel of groter

Google-Trusted-Agency-2
%
KLANT TEVREDENHEID
+
360 FOTO'S GEMAAKT
+
VIEWS OP TOURS
GB
GB'S AAN FOTO'S
Snelle levertijd

Binnen 1 tot 3 dagen staan uw Google Street view foto’s/Virtuele tour op Google! De foto’s worden gehost door Google zelf! Dit zorgt voor razendsnelle laadtijden!

Editing

Met nabewerking zorgen we voor een magisch eindresultaat. Wij selecteren en bewerken uw beeldmateriaal tot een sterk beeld product.

Gemakelijk

Dankzij ons boekingssysteem kunt u gemakkelijk een afspraak maken! U hoeft verder niks te doen! Wij regelen alles voor u!
Effectief en gemakkelijk.

Custom (Interactieve) Tours

Aangepast op de huisstijl van uw bedrijf. Met eigen achtergrondmuziek en/of gesproken tekst.  Zelf hotspots uitkiezen en nog veel meer opties.

Google Trusted

360-virtualtour.nl (DUB-EDITS) is een vertrouwde fotograaf door Google. Wij maken Virtuele street-view tours voor bedrijven!

360° luchtfotografie

Laat bezoekers vanuit de hoogte kijken met behulp van een hoogtestatief en drone. Dit zorgt voor een bijzonder perspectief dat uw klanten anders nooit zouden zien!

  • Awesome guy to work with... Very motivated, loves his job and it shows in his work. Very talented and artistic. Can give your promotion that extra pazzazz that it needs and tries to show it off from the best perspective....

    Sport Camp Tirol
  • Zeer enthousiaste jongens die en puike prestatie hebben neergezet!

    Sebastiaan Wooning
  • ik ben super tevreden over de service! Hij bewerkt foto’s en video’s als een van de beste! Echt een aanrader!

    Max Computers

Maak nu een online afspraak en ontvang €10 korting.AFSPRAAK MAKEN

© Copyright 2019 360-virtualtour.nl is onderdeel van DUB-EDITS